Cursussen 

Hieronder vindt u het overzicht van de cursussen die we aanbieden. Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Algemene informatie: Alle cursussen zijn 20 uur( behalve de truefire workshop van 10 uur) en het materiaal is inbegrepen                                                                                      

Thee, koffie en frisdrank zijn bij de cursussen inbegrepen en bij de cursus op zaterdag is de ook lunch inbegrepen.

De cursussen worden gegeven in de avonduren (2,5 uur) en/of op zaterdagen (7 uur).                                                               Maximaal aantal deelnemers is 6 personen, cursussen worden gegeven in Oirschot.  

Airbrush cursus Basic: prijs € 350

Deze cursus leert je o.a. de basisbeginselen van het airbrushen bij, maskeer technieken, beredeneren van lichtinval en schaduw. Daarbij ga je aan de slag met het daadwerkelijk maken van een afbeelding. 

Airbrush cursus Silver: prijs € 375

Deze cursus leert men o.a. het opbouwen van contrasten en toonwaarden en het aanbrengen van textuur in een afbeelding.

Airbrush cursus Gold: prijs €400

Deze cursus leert men o.a. het opbouwen van kleuren en het daadwerkelijk toepassen van kleuren in een afbeelding.(afbeelding volgt nog)

Airbrush True Fire prive les (20 uur, airbrush ervaring vereist): prijs € 465

Hier leert men te werken met dekkende en transparante kleuren, de diverse spuitstroken die nodig zijn en het werken met freehand sjablonen. Daarbij ga je leren om de diverse lagen op te bouwen die nodig zijn om realistische vlammen te airbrushen. Voor deze cursus is airbrush ervaring noodzakelijk, het niveau Silver wordt aangeraden.

 Airbrush True Fire prive les (10 uur, airbrush ervaring vereist): prijs € 235

Op 12 en 13 Mei 2018 wordt de True Fire workshop gegeven bij B&B CUSTOMS in oirschot. De prijs voor deze workshop is € 335,- inclusief materiaal en lunch. Maximaal 6 personen. Opgeven voor deze workshop via info@bbcustoms.nl.

 Airbrush Fireskull prive les 20 uur: prijs € 485